Activitats

Han començat ja els preparatius per portar a terme el Mercat Solidari. Com sempre el nostre objectiu principal és donar un cop de mà a aquelles persones que ho necessiten.

Ara ja són gairebé 10 les entitats que s’han adherit a la proposta del mercat solidari més ciutadans particulars de Sant Andreu de la Barca. L’objectiu: aconseguir de nou un dia ple de solidaritat, on pasar-ho bé i ajudar als altres

Comença el compte enrere, aprofita i adhereix-te a la proposta!!

 

 

Organitzarem una diada d’Acció Solidària. Aquest any volem fer una capta d’aliments per donar suport a les iniciatives que promouen, Creu Roja i Cáritas. Els aliments recollits es distribuiran entre les families de Sant Andreu de la Barca que ho necessitin així com d’altres poblacions del Baix Llobregat Nord. Es recolliran preferiblement 3 aliments bàsics: Arròs Oli Llet.

La Diada es farà el dissate 17 de març de 2012 al Teatre Núria Espert i a la Pl. Federico García Lorca, de Sant Andreu de la Barca.

Durant tot el dia es faran activitats, amb la finalitat de promoure la participació ciutadana i recollir aliments pels que més ho necessitin.

Totes les persones que vulguin participar hauran d’aportar, com a mínim, un quilo d’arròs, llet o oli.

La Diada tindrà 4 activitats principals

  • Festival de dansa.
  • Festival de música i cant
  • Festival jove
  • Tallers i activitats lúdiques per a tota la familia

A més, la setmana prèvia a la diada, tots els que vulgueu podeu fer les vostres aportacions d’aliments al Mercat Municipal.

Aquest és el programa de la Diada Solidària del 17 de març de 2012. Si tu també vols col·laborar contacta amb la Plataforma Solidària SAB

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor