JA S’HAN DISTRIBUIT ELS DINERS RECOLLITS AL MERCAT SOLIDARI

Des de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja del Baix Llobregat Nord ens han informat que ja han distribuit els més de 800 euros que es van recollir al Mercat Solidari de Sant Andreu de la Barca.

Finalment s’ha pogut fer front al pagament dels llibres de text d’un alumne i a cobrir la despesa del 50% de tres beques menjador. Les families beneficiaries han estat escollides amb l’ajut de les AMPAS i/o de la direcció de les escoles i sempre sota la supervisió dels responsables de Creu Roja

Des de la Plataforma Solidària de SAB volem agrair a totes les entitats que van creure en aquest projecte la seva participació i implicació, i a tots els que us vau apropar durant aquell matí a comprar roba la vostra col·laboració.

Entre tots hem posat un petit gra de sorra per millorar la qualitat de vida dels nostres infants.

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor