Èxit rotund del Mercat Solidari

Ni el vent ni el fred han impedit que avui es celebrés el Mercat Solidari a Sant Andreu de la Barca. Durant 4 hores centenars de persones han passat per les parades de roba, joguines. complements… que les entitats adherides a la Plataforma Solidària de SAB havien muntat a la Pl. Federico Garcia Lorca. El resultat, més de 800 euros recollits que es donaran íntegrament a Creu Roja per què els destini a projectes socials per als nens i nenes de Sant Andreu de la Barca.

La Plataforma Solidària de SAB, que compta aquesta vegada amb l’adhesió de l’Esplai Pingüí, l’Assemblea SAB, Els Tiorbins, Els Diables, la Creu Roja, l’AMPA Josep Plà, la perruqueria Kbllo’s i més d’una vintena de persones particulars, agraeix la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa entre la població, i a l’Ajuntament, la cessió de les carpes i taules per poder muntar el mercat.
Si us voleu adherir a la Plataforma ho podeu fer a través del Facebook: http://www.facebook.com/groups /189136101193407/ o enviant un missatge a través d’aquest bloc.

Gràcies a tots

2 comments

  1. Plataforma Solidària SAB ha dit:

    Thank’s

  2. Every word in this piece of work is very clear and your passion for this topic shines. Please continue your work in this area and I hope to see more from you in the future.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor