Arriba el Mercat Solidari a Sant Andreu de la Barca

Aquest diumenge, 28 d’octubre, de 10 a 14 hores pots visitar el Mercat Solidari que tindrà lloc a la Pl. Federico Garcia Lorca de Sant Andreu de la Barca.


Durant tot el matí podràs podràs comprar joguines, roba, material escolar i roba de la llar a un preu simbòlic .. . A més podràs , ballar danses catalanes, fabricar el teu moneder amb materials reciclats, personalitzar el teu imant de la nevera, maquillar-te la cara, moure el cos al ritme dels timbals, tastar uns fantàstics pastissos o aconseguir un tall de cabell per 3 euros!!

A més tots els diners recaptats es destinaran a Creu Roja per promoure ajuts per la infància de Sant Andreu de la Barca.

Aquest mercat s’ha aconseguit fer gràcies a: Els nens i les nenes de l’esplai Pingüí, L’Assemblea SAB, l’Ampa de l’escola Josep Pla, Els diables de Sant Andreu de la Barca, Creu Roja, la Perruqueria Kbllo’s, i moltes persones que desinteresadament col·laboren en la seva organització del mercat o han donat materials per a la seva venda, Tots ells formen part de la Plataforma Solidària de Sant Andreu de la Barca. Gràcies a tots!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor