Benvingut/de

El Programa d’Educació per a la Pau (PEP) és un curs multimèdia de 10 tallers, un per setmana, desenvolupat per la Fundació Prem Rawat, i el contingut es basa en les conferències que ha pronunciat el fundador en diversos fòrums mundials. Ha estat impartit en diversos centres: universitats, instituts d’ensenyament mitjà, centres d’ensenyament per a adults, residències per a la gent gran, centres penitenciaris i fundacions, entre d’altres. Ha comptat amb la participació de la Fundación ONCE per al material adreçat als seus afiliats.

El PEP està adherit a la declaració de principis «Pledge to Peace» (Compromís per la pau), promoguda pel Parlament europeu en pro de la pau.

Es tracta d’un curs interactiu en què els participants reflexionen sobre temes que potencien valors com ara la fortalesa interior, l’esperança o la possibilitat d’elecció. Vídeo de presentació:

T’invitem que coneguis el Programa al nostre centre de Barcelona L’Art de Viure (C/ Calàbria 150 Baixos, 08015 Barcelona), on farem una premier del documental «Inside Peace», guardonat en diversos festivals internacionals.

Pots veure un fragment del contingut d’un dels tallers en aquest vídeo: