Una mena de “guantanamo” per a persones amb discapacitat a Barcelona?

Des de l’Associació Oratge ens adherim a la denúncia de la LADD – Associació en defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel.lectual – davant la inauguració de la Residència Mas Sauró- capacitat 60 places per a persones amb discapacitat Intel.lectual a Collserola demà 21 de juliol a les 19h . Es un fet insòlit a Catalunya que vulnera l’article 19 de la Convenció de drets de les persones amb discapacitat de Nacions Unides del 2006.

Molts veïns de la zona ho coneixen com “Guantánamo……”

Tan de bo en breu s’arribi a reconvertir en un equipament públic d’interès pels veïns de la Muntanya o en un Institut de Secundària que tanta falta faria. I les persones amb discapacitat es poguessin traslladar a viure on viu tothom que és a la comunitat en unes proporcions raonables i amb veïns sense discapacitat. A l’estat de BC de Canadà l’any 1996 es van tancar i prohibir per llei aquesta mena de centres. 20 anys després a Catalunya el President de la Generalitat n’inaugura un……………….

Per a més informació consultar la pàgina de la LAAD http://www.ladd.cat/

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.