Decisions d’estiu: que faig avui?

Arriba l’estiu i amb ell, les jornades intensives, les merescudes vacances… temps per gaudir, per fer noves coses, i nous amics. Però també temps per conciliar a nivell familiar, fet no sempre senzill per famílies amb un o diversos membres amb necessitats de suport.

Per aquest motiu des d’Oratge gestionem de nou el projecte”Temps d’estiu” del Departament de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’ajuntament de Barcelona. Aquest s’emmarca el Programa Temps horta guinardoper Tu, que prova de facilitar el dia a dia de les famílies amb persones amb diversitat funcional alhora que dóna un servei de qualitat als participants, concretant-se en projectes específics per edats. “Temps d’estiu” ofereix el servei per persones adultes del Districte d’Horta-Guinardó amb l’objectiu que puguin gaudir del seu oci de la forma més autogestionada possible alhora que facilita a les seves famílies la conciliació durant les tardes de part del mes de juliol.

Així doncs de l’1 al 12 de juliol 16 joves i adults amb discapacitat compartiran tardes i rauxa aprofitant els recursos de la ciutat i especialment del districte, partint de els seves demandes i preferències.

L’acompanyament de cinc monitors permetrà cobrir els suports que puguin necessitar per activitats tan diverses com revetlles de barri, piscines, Museu Marítim, Teatre El Grec a la sala Becket, visita al Laberint d’Horta…

I a gaudir-ne!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Joves!!, Suport Famílies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.