Quatre cèntims del casal!!!

Amb l’arribada de la calor nens i nenes, nois i noies acaben el curs escolar, toca trencar rutines, coneixer gent, sortir a la fresca, aprendre d’altrefades maneres i altres coses i sobretot… passar-ho bé!!!

Partint d’aquesta premisa Oratge gestiona per tercera vegada el casal d’estiu de l’Escola d’Educació especial ASPASIM, situat a la seva seu, a Vallvidrera.

Així doncs, a la vora de Collserola, 20 nens i joves amb necessitats educatives especials gaudeixen d’activitats diverses que els endinsarà a “El bosc de les Fades”, centre d’interès que enllaça tallers, sortides, jocs, ginkames.. .ajustats a l’edat dels dos grups diferenciats: primària i secundària.

Un equip de 9 monitors amb experiència i formació dóna el suport necessari per a que cada un dels xiquets pugui participar de forma plena i satisfactòria. Aquest ratio 1-2 permet  una atenció de qualitat tant en les activitats realitzades a la mateixa escola (taller de xocolata,música, jardineria, creació de disfresses…) com a les sortides per la ciutat (Tibidabo, platja de Badalona, Cosmocaixa…) o a l’activitat fixa de piscina a l’Hospitalet Nord.

I a passar-ho bé!!!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.