Places obertes per la sortida subvencionada per a joves a la Garrotxa!!!

Tenint en compte com en vam gaudir la passada Setmana Santa des d’Oratge vàrem tornar a sol·licitar la subvenció IMSERSO  per poder oferir un turisme de qualitat a adults amb diversitat funcional.

Finalment hem optat de nou per passar els dies volcanslaborables de les vacances de la Setmana Santa, concretament del 24 al 28 de Març, a l’Hotel La Perla, a Olot,  de 3 estrelles, on ens van atendre molt bé (amb una cuina per llepar-se els dits i un servei molt atent, en unes instal·lacions accessibles per tothom) . Aquí trobareu més informació de l’allotjament: http://www.laperlahotels.com/

Allà els joves podran gaudir d’un dels entorns més macos de Catalunya, aprofitant per conèixer els volcans, muntar a cavall, anar en bici i els més engrescats sortir de ballaruca!!!

ballarucaPer tal de poder oferir un bon servei als joves, tot i tenir amb necessitats de suport extenses o generalitzades, contarem amb un ratio d’un acompanyant (amb formació i experiència) per cada dues persones.

Viatjarem amb un servei de transport adaptat tant per l’anada i la tornada com durant la nostra estança.

Gràcies a la subvenció el cost total de la sortida (tot inclós) és de 193,15 euros,  (85 en concepte d’activitats i suport afegit)

Per més informació no dubteu a trucar al 645705189 o be consultar per mail a oratge.associacio@gmail.com

T’hi esperem!!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Joves!!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.