Ens ajudes?

Hola a tots i totes!!! Esperem que hagiu tingut un bon inici de l’any 2013!!!

Per part d’Oratge seguim tots plegats amb moltes ganes de continuar els petits projectes engegats i de començar-ne de nous, intentant no perdre de vist el nostre principal objectiu: posar el nostre gra de sorra per afavorir que les persones amb discapacitat contin amb la qualitat de vida digne que, com a ciutadans de dret, els hi pertoca. Per això ara us volem demanar la vostra col·laboració:

Poquet a poquet i amb el suport de cada una de les persones que hi col·laboren, de famílies implicades, d’ASPASIM… hem pogut seguir col·laborant a les llars, assentar el projecte del Camp de treball Trencant Barreres, donar una miqueta de suport a les famílies amb el programa de canguratge, iniciar dos grups de joves amb col·laboració amb l’Ajuntament, començar l’esplai Al vent…

Però poder seguir tirant endavant i mantenir-nos necessitem buscar noves fonts de finançament degut a la situació de precarietat econòmica que està produint en les entitats els impagaments dels estaments públics, que a hores d’ara encara no han fet front a la despesa de juliol de cap de les llars de menors tutelats de Catalunya. Aquests endarreriments porten a entitats com la nostra al límit a nivell econòmicc pel que estem mirant solucions alternatives, ja que no sembla que nivell polític es plantegi canviar de prioritats.

Una d’elles, i que ens permetria mantenir-nos durant aquest proper any 2013, és entrar a formar part de la Cooperativa de finançament ètic Coop57, entitat sense ànim de lucre que es dedica a recollir estalvi popular per finançar projectes d’economia social i solidària des de 1996 i a la que pertanyen centenars d’entitats de diferents comunitats autònomes d’Espanya i de la que responen les diferents institucions i entitats enteses en el tema de banca ètica. Us en deixem l’enllaç http://www.coop57.coop/

El fet de fer-nos-en socis ens permet poder demanar una avançament important dels diners endarrerits (el que es diu endós de factura) sense requeriments com els que ens demanen altres institucions financeres, que exigeixen tenir propietats (no en tenim) o avals nominals. El que es demana des de Coop57 és un aval mancomunat, o sigui que un bon nombre de persones es comprometin a avalar Oratge amb una petita part proporcional del préstec total (entre 500 i 2000 euros). Al document adjunt informem més àmpliament del que implica però volem deixar clar que l’avalador no ha de presentar més dades que la seva signatura al full adjunt (NO cal nòmina ni declaració d’hisenda…) i només es compromet a assumir (la seva part en concret) en el cas hipotètic que oratge fes una fallida total (fet que realment estem convençuts que és mes que improbable ja que des de COOP57 faciliten un endarerriment en el retorn del préstec per part de l’entitat sense problemes si calgués)

Per aquest motiu voldríem demanar-vos que us mireu la informació que adjuntem per tal de plantejar-vos si voleu i podeu avalar-nos com entitat. (som plenament conscients que son moments complicats per tothom, només us ho fem arribar)

Qualsevol dubte que tingueu o necessitat de mes informació en parlem!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.