Comencen les vacances… Nadal a les llars!!!

Arriba el Nadal i amb ell les merescudes vacances dels nens i nenes, joves i adults de les llars d’ASPASIM. Des d’Oratge intentarem acompanyar cada un d’ells perquè les gaudeixin al màxim, puguin desconnectar de la rutina escolar o nadalde la feina i perque puguin celebrar dies tan especials en l’ambient familiar que hi correspon.

Per aquest motiu alternarem alguna activitat programada que ells mateixos havien demanat diverses vegades amb un dia a dia quotidià en el que, com a qualsevol llar, cada un pugui dir la seva i anar decidint entre tots en què invertir el temps d’oci, evitant una programació més pròpia d’un casal:

Així doncs els més grans aniran a Port Aventura, a veure un antic company a les terres de Vic, al circ, al teatre… i els més petits gaudiran del Saló de la Infància, de sessions de contes, rebran un a sa Majestat a casa… però tindran moltes estones on decidir si jugar, mirar una pel·lícula, anar a comprar o simplement vaguejar una estona, que també és fantàstic de tant en tant!!!  sense oblidar els opípars menjars nadalencs, el cotillon del 31, la cavalcada de Reis…

I…. bones festes!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.