Uns pastorets molt inclusius!!!

Aquest any dos dels joves de les llars d’ASPASIM formen part del repertori de actors i actrius dels Pastorets de Vallvidrera!!!

Aquesta emblemàtica obra es va començar a representar a Vallvidrera fa 11 anys i ha aconseguit fer-se un lloc en l’ampli repertori pastoretsd’activitats nadalenques, incorporant nous personatges, efectes, escenes… que ha anat enriquint-la.

Poder participar-hi com dos actors més està sent una experiència fantàstica per aquests dos nois, tot i l’esforç que comporta, i es senten molt orgullosos dels resultats obtinguts aquests dies passats en que s’ha fet la gran estrena!!!

Aquí en teniu la web http://www.elspastoretsdevallvidrera.cat/

Us recomanem aquest magnífic espectacle, on tothom hi te cabuda…. si és que trobeu entrades, que no es fàcil!!!!

I Bon Nadal!!!!!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Llars d'ASPASIM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.