Aquest Nadal, gaudeix del teu lleure!!!

De nou us volem fer arribar una proposta de lleure enmarcada en el programa “Temps per tu” de l’Ajuntament de Barcelona.                                            temps per tu general 3

Aquest cop es tracta de possibilitar que un grup de joves i adults, principalment d’Horta-Guinardó, puguin aprofitar les vacances nadalenques per realitzar activitats de lleure de qualitat i ajustades a la seva edat i preferences, afavorint al màxim l’autogestió. D’aquesta manera es pretén també afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar.

Així doncs al igual que al juliol passat, el grup es trobarà al centre d’horta per, des d’allà, desplaçar-se a diferents punts del districte i la ciutat i gaudir d’un merescut temps de descans de la feina:

Cinemes, concerts, discoteques, museus, berenars…  el que surgeixi!!!

Dies: 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.
Horari: de 16:00 h a 19:30 h
Lloc de trobada: c. Santes Creus, 8.
(Centre de Serveis Socials d’Horta)

 

Què cal fer si hi esteu interessats?

Al Centre de Serveis Socials Horta trobareu la fitxa de sol·licitud. Empleneu-la i lliureula al mateix centre. Per a més informació, contacteu amb la tècnica de discapacitats del districte: ngonzalezp@bcn.cat o bé a través del Programa de Temps i Qualitat de Vida: tempspertu@bcn.cat
La inscripció a l’activitat serà gratuïta, però el beneficiari assumirà el pagament d’aquelles activitats que tinguin un cost associat i el transport

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Joves!!, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.