Salta al contingut


Creacions d’Andy Warhol inèdites

Sembla que han trobat creacions d’Andy Warhol perdudes en disquets d’ordinadors Amiga i ens ha cridat l’atenció per diverses raons.

Una d’elles és el fet que hem estat practicant amb imatges i amb els efectes Pop-Art més divulgats i utilitzats per la seva popularitat. Ho hem fet amb una webQuest i amb aplicacions pràctiques. Un exemple l’han aplicat el grup d’alumnes de la UEC de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

PhotoFunia-4c4454a_o

 

L’altra raó és la preocupació per la conservació de tota la informació que deixem emmagatzemada en discos durs, pendrives, CD i DVD…..vaja….en formats digitals. Cal afegir-hi els dispositius mòbils i els espais virtuals que van augmentant la dispersió de la informació i cal que en tinguem cura.

 

 

Be Sociable, Share!

Posted in General, Notícies.

Tagged with , , , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor