Salta al contingut


http://ca.wikipedia.org/wiki/Vacances

Jo recordo que a la meva ciutat tots els veïns esperaven el dia 18 i després, l’última setmana de juliol. Era l’hora de tancar la producció a les fàbriques i trencar amb la rutina de la ciutat per gaudir de la fresca i frescura de les vacances a l’estiu. Amb el temps moltes persones podien sortir uns dies de camping o a poblets propers. La canalla podia gaudir d’un canvi de clima i d’activitats amb la família gràcies a aquest esdeveniment.

Si anem a consultar a la wikipedia trobem una bona docuentació sobre “vacances”: la història, el dret laboral, les bases socials i les consequències:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Vacances

Aquest any molts dels meus amics treballaran justament durant el període d’estiu, temps de vacances per a molts i oportunitat de feina per a d’altres, sobretot en indrets turístics.

L’ordre d’una societat industrial o de serveis i l’evolució social ha d’anar adaptant-se a tots els canvis i no perdre la il.lusió amb les coses bones. Nosaltres som membres de l’equip i hauriem d’aprendre a treballar junts i per a tothom.

Els Punts Òmnia del municipi fan vacances el mes d’agost.

Bon estiu!!!

 

Be Sociable, Share!

Posted in General.


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor