Salta al contingut


28 d’octubre de 2011 – Jornada de Dinamització de la Internet Social

Enguany,  ha estat aquesta la data en que s’han trobat més de 200 persones que formen part de la Xarxa Punt TIC i la Xarxa Òmnia i en la que han compartit experiències i formació sobre l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral dels col·lectius més febles i vulnerables. L’increment d’oportunitats, la formació i la cohesió de comunitats situades en els espais geogràfics més vulnerables davant la crisi econòmica, programes que col·laboren amb programes: estratègies transversals a través de les quals els Punt TIC enfronten la situació de crisi econòmica: col·laboracions amb programes del Departament d’Ensenyament o amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, innovadores estratègies de futur: vivers d’empresa, accions d’acompanyament al nous aturats i de recerca de noves realitats en el món del treball…

Tot el treball local, personal i diari que compartit en xarxa esdevenen una realitat més justa, igualitària i per compartir amb tothom.

La informació de la Jornada a:   http://punttic.cat/gairebe_200_persones_jornada_dinamitzacio_2011

 

Be Sociable, Share!

Posted in General, Notícies, Xarxa Òmnia.

Tagged with , .


0 comentaris

Mantingues contacte amb la discussió, segueix el RSS RSS dels comentaris de la entrada.Una mica d'HTML...

o, contesta a aquesta entrada via trackback.Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor