Qui som?

Nens i joves amb propòsit es una iniciativa sense ànim de lucre, dedicada al lleure i l’oci infantil i juvenil, des d’una perspectiva de l’educació amb valors i el creixement personal. Promou diverses activitats d’esbarjo amb la voluntat de transmetre els valors cristians: d’amor, de pau, d’unitat familiar i de solidaritat.

Inicia la seva trajectòria el 2015, com a part de l’entitat vilanovina Associació d’Acció Social Ciutat de Refugi per a continuar la labor social feta en l’àmbit infantil.

Está formada per un grup de monitors i directors de lleure així com altres col·laboradors que volen dedicar un temps de la seva vida a fer activitats de valors per a infants i joves. A crear continguts i ambients saludables, a cercar eines de diversió, de creixement i de coneixement. I aportar proximitat, companyonia i amistat.

Tindrem activitats a l’aire lliure, esplais mensuals, jornades festives infantils i colònies d’estiu. Si ens voleu seguir, a més de vindre a participar de les activitats, anirem publicant històries, articles i altres recursos d’interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.