Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

12 11 2011

 25 i 26 de novembre 2011 a supermercats i mercats de tot Catalunya

Participa al Gran Recapte d’Aliments a Catalunya per ajudar a recollir aliments pels més necessitats de casa nostra!!Amb aquesta campanya es vol sensibilitzar la població catalana de la realitat de la fam a casa nostra i de la importància de la participació ciutadana en l’atenció d’aquest problema. Durant l’any 2011 la pobresa ja arriba al 20,4% de la població de Catalunya, i ja hi ha gairebé un milió i mig de persones que viuen sota el llindar de pobresa.

L’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar aliments bàsics (llegums seques, llet, oli, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural) des de qualsevol punt de Catalunya per tal de fer-los arribar a les persones més necessitades de casa nostra.

Podeu trobar més informació a: http://www.bancdelsaliments.org/ca/campanyes/gran-recapte-drsquoaliments-a-catalunya/_campana:6/


Accions

InformacióDeixa un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor