COMIAT D’EN SIAKA

12 11 2011

Siaka és un noi de Costa d’Ivori que ha passat uns vuit anys a l’estat espanyol, d’aquests uns quatre a Catalunya.
És una persona molt sensible i la seva situació se li ha fet insoportable.
Va estar quatre vegades ingressat al Psiquiàtric de Martorell, la darrera vegada durant set mesos. Quan li van donar l’alta va demanar insistentment que l’ajudéssim a retornar al seu país.
Com que feia molt temps que no havia pogut treballar no tenia ni un euro pel viatge i a més havia vingut a Catalunya per poder aconseguir algun diner per fer-se un petit habitacle allà a la seva terra. Tornar sense res li feia sentir una forta sensació de fracàs.És casat i té dos fills.
Ens vam animar a ajudar-lo tant com puguéssim, i vam aconseguir uns quants euros que de moment n’hi ha hagut per pagar el viatge i donar-li algun diner de mà. Quan comenci les obres per construir-se l’habitatge ja li enviarem el que anem recollint.
Ara ja torna a ser allà. Hem parlat unes quantes vegades amb ell i sembla una altra persona, el trobem content i feliç com mai. No para de donar gràcies i records per a tots, recitant-ne fins i tot els noms, és molt grtificant escoltar-lo.
El dia 22/09, ell va marxar el 25/09, li vam fer una petita festa de comiat. Va ser molt emotiva.Val a dir que ha deixat en nosaltres una forta petjada i un bon record.
Coses així ens animen a seguir treballant en el projecte Mar Endins.


Accions

InformacióDeixa un comentari

Pots fer servir aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor