Avís Legal i Política Privacitat

ASSOCIACIÓ XARXA D’ESPECTACLE INFANTIL I JUVENIL DE MARTORELL, és una associació inscrita el Registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 17453  i amb CIF G-60931938.

Aquesta web (http://blocs.xarxanet.org/laxarxamartorell/) està allotjada en el portal xarxanet.org, gestionat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Familia.

Responsable de la web :

Associació Xarxa d’espectacle Infantil i Juvenil de Martorell.
CIF: G60931938
Centre Cultural de Martorell
Plaça de les Cultures s/n
08760 MARTORELL

Email de contacte: xarxamartorell@gmail.com

Protecció de dades personals :

L’informem que totes les dades recollides en els formularis de sol·licitud d’informació són guardades sota la nostra responsabilitat i són tractades d’acord amb les exigències legals, amb les mesures de seguretat que garanteixen la seva confidencialitat.

L’informem que les dades personals que se sol·liciten en els formularis de sol·licitud d’informació només tenen la finalitat  d’establir contacte amb la persona per fer un seguiment de la seva sol·licitud d’informació. En cap cas seran cedides a tercers ni utilitzades per altres fins pels quals han estat recollides.

En el cas que hagi omplert el formulari de subscripció (LLISTA DE SUBSCRIPCIÓ), podrà exercir els seus drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació a través de la direcció de correu electrònic: xarxamartorell@gmail.com o per correu postal:

ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL
CENTRE CULTURAL DE MARTORELL
Plaça de les Cultures s/n
08760  MARTORELL

Nom del Fitxer: SUBSCRIPTORS LLISTA DE LA XARXA MARTORELL

Nº del registre: 068782/2014

Limitació de la responsabilitat :

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

ASSOCIACIÓ XARXA MARTORELL no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

Ús de MailChimp

La llista de subscripció a través de correu electrònic serà emmagatzemada en el proveïdor de serveis d’email màrqueting Mailchimp, la política de privacitat del qual pot trobar en aquest enllaç :  http://mailchimp.com/legal/privacy/

MailChimp es troba adherida al protocol de port segur (Safe Harbour) , mecanisme mitjançant es compromet a complir amb uns requisits mínims de seguretat exigits per la legislació europea respecte al tractament de dades de caràcter personal.

Per tant, en donar-se d’alta en SUBSCRIPTORS LLISTA DE LA XARXA MARTORELL, vostè comprèn i accepta expressament que les seves dades poden ser transferides als servidors de Mailchimp als Estats Units per al seu emmagatzematge i per tal que L’Associació Xarxa d’espectacle pugui oferir els seus serveis de forma adequada.

Com a mecanisme addicional l’usuari també podrà exercitar els seus drets de cancel·lació en cada recepció d’un correu electrònic fent click en els enllaços que trobarà al final del correu per tal de donar-se de baixa de la llista de subscripció.

Avís legal de Google Analytics :

L’informem que aquest lloc mesura el trànsit amb les solucions de Google Analytics. Aquestes solucions poden utilitzar cookies o web Beacons per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Trobareu més informació sobre la política de privacitat de Google Analytics a: http://www.google.com/intl/es/analytics/privacyoverview.html

Comparteix i gaudeix !