Optimització de recursos

PROGRAMESVoluntariatAtenció familiarInserció ocupacionalActivitats socioludicoterapèutiquesAtenció psicoterapèuticaFormacióInnovació tecnològica

La meva llar

“La meva llar” és un programa adreçat a la rehabilitació de vivendes propietat de persones tutelades per la Fundació amb escassos recursos econòmics, per tal d’acondicionar-les degudament per al seu ús.

S’ha establert un ordre d’actuacions basat en la urgència social de cada cas, de manera que es començarà per aquells immobles habitats per persones tutelades i que es troben en pitjor estat. En una segona fase, caldria rehabilitar pisos de tutelats amb dificultats econòmiques que viuen en residències per tal de poder-los llogar i obtenir així uns ingressos que els hi permetrien viure amb més recursos.

Protecció de dades

La Tutela, per tal d’acomplir amb la legislació vigent de protecció de dades sanitàries, econòmiques, familiars i de qualsevol altra naturalesa de les persones ateses, té la necessitat de digitalitzar el fons documental generat en vint-i-set anys de funcionament. La documentació a digitalitzar inclou dades tipificades amb el màxim nivell de seguretat.

Què pintes a La Tutela?

La seu de Barcelona requereix d’un sanejament per a per dotar-se d’una imatge confortable i agradable per a l’atenció a persones tutelades, famílies, treballadors, voluntaris i col·laboradors de qualsevol àmbit.

La proposta és que un grup de persones voluntàries disposades a passar una bona estona col·laborin en la pintura de l’espai, juntament amb els treballadors de l’entitat i les persones tutelades que s’hi apuntin. És una bona fórmula per fomentar el voluntariat corporatiu, alhora que els voluntaris aporten el seu temps a una bona causa social.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor