Jornada “Acompanyament i autonomia. Reptes de la societat”, al Palau Bofarull de Reus (3 d’abril)

La Tutela et convida a la Jornada “Acompanyament i autonomia, reptes de la societat”, que tindrà lloc el proper 3 d’abril al Palau Bofarull de Reus. L’objectiu de la trobada és oferir un espai de reflexió i debat sobre el paper de la societat davant el nou paradigma marcat per la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de Nacions Unides, la qual reconeix la seva igualtat davant la llei, i promou l’acompanyament en l’exercici dels seus drets, l’autonomia i el respecte de la seva voluntat.

La Jornada constarà de dues conferències a càrrec de dos ponents experts en planificació assistencial, i d’una mostra de projectes de l’entitat. Es parlarà de què suposa l’acompanyament i l’autonomia, quins haurien de ser els suports adequats en aquest nou model d’intervenció i com impacta aquest en les persones que reben l’atenció i en els professionals.

Consulta el programa.

L’aforament és limitat. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor