Èxit de participació als tallers de La Tutela a l’Associa’t

Dues hores s’han fet curtes per acollir desenes de persones que han participat als tallers de DJ i manualitats que La Tutela ha proposat el dia de la Mercè a l’Associa’t, la festa de les associacions barcelonines a la Plaça Catalunya.

D’una banda, el Fernando Cobas, DJ Jambo Jambito, ha convidat a punxar a grans i petits per ensenyar-los com funciona una taula de mescles. La cua de persones interessades a aprendre no ha parat de créixer.

De l’altra, un grup de persones que acompanyem, amb el suport de professionals i voluntaris de La Tutela, han coordinat els tallers de pintura de pedres i elaboració de polseres amb globus. En tan sols dues hores, els participants han pintat més d’un centenar de pedres i elaborat més de cent polseres.

La col·laboració de totes les persones de La Tutela i la gran participació ciutadana han estat les claus de l’èxit d’aquesta proposta a l’Associa’t 2018.

 

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor