Decora el nostre mandala gegant al TAST Social

Demà dia 1 de juny, a partir de les 10 h. i fins les 14 h. ens trobareu a la Plaça Corsini de Tarragona a la 5a Edició del TAST Social, la fira d’entitats organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) on podreu col·laborar en la decoració del mandala gegant de La Tutela i podreu conèixer els programes de voluntariat que duem a terme a la província de Tarragona.

A més de la ja tradicional fira d’entitats i totes les activitats que es podran gaudir durant la jornada, hi haurà una descoberta a instituts de secundària amb la participació d’alumnat d’ESO i un concurs de fotografia a través de Twitter.

Vine a celebrar amb La Tutela la tasca transformadora de les entitats de voluntariat!

Al TAST tindràs l’oportunitat de col·laborar en la decorarció del mandala de La Tutela. T’esperem!

 

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor