Èxit de l’activitat de La Tutela a la 1a Ruta Enigmàtica Inclusiva de Tarragona

DSC00984

Dissabte 27 de maig, vam participar a la 1ª Ruta Enigmàtica Inclusiva de Tarragona, una gimcana que fomenta el treball cooperatiu entre persones amb i sense diversitat funcional. Els diferents equips participants van gaudir amb la prova proposada per La Tutela: el muntatge d’un gran puzle amb el logo de la Fundació

Quinze persones de la seu de Reus amb el suport del departament de Comunicació de la Fundació han fet possible el desenvolupament d’aquesta activitat.

La Ruta Enigmàtica ha estat una de les propostes del TAST Social, la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès, en la qual hi han participat 23 entitats de la província per donar a conèixer la seva tasca.

El TAST Social està organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, l’Obra Social ‘la Caixa’ i la Fundación Repsol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor