La Tutela s’implica en la formació de joves universitaris

Amb l’objectiu de potenciar el vincle i la col·laboració amb les institucions d’ensenyament universitari, La Tutela participa en un projecte de la Universitat Ramon Llull (URL) i en un altre de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Tres estudiants de l’assignatura d’Ètica Periodística II de 4t. de Periodisme de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la URL estan elaborant un vídeo que pretén mostrar la realitat social de les persones incapacitades legalment tutelades per la nostra Entitat. Aquesta col·laboració és possible gràcies al projecte Mirades desenvolupat per la Federació Catalana de Voluntariat Social.

D’altra banda, una estudiant del grau de Treball Social de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV està analitzant noves possibilitats d’oci per a persones amb discapacitat com a projecte d’investigació de final de grau, una proposta d’estudi feta per La Tutela al Mercat de Projectes Socials coorganitzat per aquesta universitat i els ajuntaments de Reus i Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor