L’Imma actua amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona a l’Auditori

Un grup de 20 persones, d’entre les quals hi és l’Imma, conjuntament amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona han estrenat a l’Auditori, en el marc del projecte “Mosaico de Sonidos”, l’obra La flor más grande del mundo.

L’objectiu del projecte és que persones amb capacitats diverses descobreixin les seves possibilitats expressives mitjançant activitats musicals, convertint la música en una eina de desenvolupament personal i integració social.

Els participants porten treballant junts més d’un any en uns tallers on han analitzat, estudiat i desenvolupat una sèrie de petites composicions que els han fet treballar el món de la lectura, la dansa, el cant i les arts plàstiques per generar un veritable mosaic de sons amb tot tipus d’instruments.

Aquesta iniciativa d’abast nacional és fruit de la col·laboració entre l’Associació Espanyola d’Orquestres Simfòniques, Plena Inclusión i la Fundación BBVA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor