Parlem sobre la nostra activitat a la URV

hdr

La responsable de la seu de Reus, la Laura Camacho, i un dels referents de tuteles d’aquesta seu, el Mario Tejero, van fer difusió de les activitats de la Fundació entre els estudiants de tercer curs d’Educació Social de la Universitat Rovira i Virgili.

La Laura i el Mario van exposar la funció de l’Entitat al territori, els objectius, l’estructura, la metodologia de treball, el perfil de les persones que atenem i els projectes que duem a terme, entre d’altres qüestions.

Des de la Fundació participem amb les institucions educatives del territori per tal d’apropar als estudiants situacions reals amb les que es poden trobar en la pràctica professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor