La Pilar, la Quina i la Montse, organitzadores del Festival de Curtmetratges CADI

IMG-20170223-WA0002

La Pilar, la Quina i la Montse, persones a les quals La Tutela dóna suport, han format part del comitè organitzatiu del II Festival de Curtmetratges Amateur i Discapacitat Intel·lectual (CADI) que es va presentar al Centre Arts Santa Mònica entre el 14 i el 17 de febrer.

Junt amb la resta de companys del Centre Ocupacional Can Carreras, del grup Asproseat, porten anys treballant en la producció, enregistrament i interpretació de curtmetratges i en la difusió del Festival CADI. Una gran tasca. Felicitats!

Professionals de La Tutela van fer costat a les tres protagonistes en l’acte de lliurament de premis del Festival. D’esquerra a dreta, l’Estrella Vidal, gerent de La Tutela; la Quina C.; la Debra Porcellà, referent de tutela; i l’Arantxa Tomàs, psicòloga de la Fundació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor