15 participants al taller de teatre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Al centre de la imatge, la Marta, i el conductor de les sessions de psicodrama,
l'Ivan, fent un exercici de grup.

Fa un any, nou persones de la província de Lleida que reben en nostre suport iniciaven el taller de teatre, una nova activitat terapèutica basada en les tècniques del psicodrama en què es treballen els conflictes interns a través de la teatralització. El desenvolupament d’aquesta activitat va ser possible gràcies a la tasca voluntària de l’Alícia Pérez, actriu professional.

La gran motivació dels participants, no es va produir cap falta d’assistència en tot el curs, ha impulsat la continuïtat del taller a Lleida i l’inici d’un nou curs a Barcelona, on ja hi participen vuit persones. El taller es du a terme a l’Aula de Teatre de Lleida i al Centre Cívic La Sedeta de Barcelona, espais totalment normalitzats on els participants se senten molt ben acollits.

L’objectiu d’aquest nou projecte de la Fundació és oferir un servei terapèutic més global, paral·lel i complementari a la psicoteràpia tradicional que molts ja reben. El taller també els ajudarà a desenvolupar i ampliar habilitats socials, a controlar les emocions i a incrementar la seva autoestima i motivació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor