Visita cultural a l’Ajuntament de Barcelona

A La Tutela potenciem el desenvolupament de la persona en tots els àmbits, també l’educatiu. Amb aquest objectiu un grup de nou persones hem realitzat un recorregut històric i cultural per les sales més emblemàtiques del consistori barceloní, que ha culminat amb el descobriment d’un dels espais més ben guardats de l’Ajuntament: la magnífica terrassa amb vistes de la ciutat a 360º.

La visita guiada ens ha permès l’accés al Saló de Cent, la Sala de la Reina Regent que acull els plens municipals i el Saló de les Cròniques amb pintures de Josep Maria Sert, entre d’altres.

El grup s’ha manifestat molt satisfet i sorprès davant la quantitat d’història i art que hi han descobert al consistori. “És la primera vegada que veig l’Ajuntament per dins i m’ha agradat molt, hi ha molt a veure”, ha comentat la Brígida en finalitzar el recorregut.

Imatges de la visita a l’Ajuntament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor