Jornada: “Drets i suports: transformant La Tutela”

Versió 5 Save the Date Jornada Capacitat Jurídica (sense inscripció)

 

Amb motiu de la commemoració del 10è. aniversari de la Convenció de les NNUU sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat, la Coordinadora Tutelar, a la qual està associada La Tutela, coorganitza amb la resta de coordinadores tutelars catalanes la Jornada “Drets i suports: transformant la tutela”.

L’objectiu d’aquesta jornada és posar en valor les propostes que es desprenen de la mateixa Convenció i, molt especialment, aquelles referents a l’article 12, referents a la igualtat de les persones amb discapacitat davant la llei. Dit article suposa un repte per al sistema actual de representació legal.

Programa

Inscripcions

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor