Celebrem el Dia Internacional del Voluntariat a Reus

La Tutela participarà activament a la I Mostra de Projectes de Voluntariat amb que la ciutat de Reus celebra el proper 4 de desembre el Dia Internacional del Voluntariat.

La Tutela s’acosta amb interès a aquesta jornada donat que el voluntariat és una de les principals línies de treball de la Fundació. Tres són els eixos que es desenvolupen. Un programa amb assessors experts en diferents àmbits que actuen en qualitat de voluntaris; el “Tinc un amic”, programa d’acompanyament a la persona tutelada; i un tercer, vinculat a l’actuació directa en el camp de l’organització i la gestió de l’entitat.

La I Mostra de Projectes de Voluntariat, impulsada per l’Ajuntament de Reus i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), té com a principal finalitat sensibilitzar la població de la necessitat d’implicar-se en la transformació social. Amb aquest objectiu, La Tutela i altres catorze entitats tarragonines mostraran els seus projectes de voluntariat a la Plaça Prim entre les 10 i les 14 hores. En paral·lel, La Tutela ha preparat per l’ocasió un taller de creació de materials nadalencs que tindrà lloc a partir de les 12:30 hores a la mateixa plaça.

Consulta el programa complet:

Flyer del Dia Internacional del Voluntariat

Activitats de la I Mostra de Projectes de Voluntariat

 

Celebració del Dia Internacional del Voluntariat, 5 de desembre

Amb la celebració d’aquest dia internacional que se celebra a tot el món el 5 de desembre i que enguany se celebra a Catalunya un dia abans, estaran presents a Reus entitats socials i persones voluntàries de totes les comarques de Tarragona.

El Dia Internacional del Voluntariat se celebra des de fa 28 anys com a reconeixement a la tasca solidària del voluntariat que des de les entitats socials treballen fent costat a múltiples causes. És una data, on a través del voluntariat, la ciutadania pot conèixer les causes que les entitats defensen.

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor