Què és?

L’Agrupació Esportiva d’Associacions d’Esport Escolar de Catalunya, en endavant l’Agrupació, és una entitat constituïda el 26 de gener de 2007 a Boí i Taüll, amb la voluntat d’agrupar, valgui la redundància,  les AEE i SEE adherides al  Pla Català d’Esport a l’Escola de la Generalitat de Catalunya (PCEE).

Una de les finalitats principals de l’entitat és fomentar la pràctica de l’activitat física i esportiva en l’àmbit escolar, i procurar així, que esdevingui una eina de desenvolupament personal, d’inclusió i cohesió social.

Per això mateix, la nostra adhesió i col·laboració amb el PCEE ens porta a seguir els principis, valors i objectius del Pla, convertint-se amb finalitat pròpia de l’entitat, la correcció del mateix per consolidar-lo i executar-lo a tot el territori català.

Des de l’Agrupació, es treballa amb l’objectiu d’unificar criteris sobre l’esport escolar, potenciar el reconeixement de la figura del coordinador del Pla dins de l’equip docent del centre i, alhora, incloure les activitats de les AEE en els projectes educatius dels centres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.