Servei de suport a les entitats afiliades

Volem informar-vos de les darreres novetats de l’Agrupació Esportiva d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya. Com ja va comunicar el Sr. Pere Sust, president de l’Agrupació, en la carta d’ara fa uns mesos, des de l’Agrupació estem fent un pas endavant i volem  oferir una sèrie de serveis a les AEE i SEE d’AMPA afiliades a la nostra entitat.  En aquest moment, i tal com hem anat anunciant en algunes de les sessions informatives que hem fet al territori, proposem 4 serveis que creiem que seran molt útils per tal d’agilitzar els tràmits de justificació de les subvencions. Són els següents:

  1. Assessorament  permanent:

Resolució de dubtes a través del correu electrònic suport@lagrupacio.cat

  1. Preparació de la Justificació

Les entitats interessades podran complimentar un formulari des de la web de l’Agrupació amb les dades bàsiques de l’entitat, el document de sol·licitud escanejat, la liquidació del pressupost i totes les factures i comprovants de pagaments de que disposi i des de l’Agrupació li preparem tota la justificació.

  1. Revisió de la justificació

Les entitats que ho sol·licitin se’ls realitzarà una revisió de tota la documentació abans de presentar-la al Consell Català de l’Esport per a verificar que tot sigui correcte.

  1. Tramitació de les retencions de IRPF de les Beques

Les entitats que tinguin dinamitzadors o monitors becats, disposaran d’un formulari a la web de l’agrupació, on complimentant unes dades bàsiques del becat, li gestionarem tots els tràmits amb l’Agència Tributària. Així mateix i per tal de poder oferir tots aquests serveis, en l’Assemblea del passat 26 de març de 2012, es va aprovar establir una quota anual d’afiliació per entitat de 90 euros (aquesta quota d’afiliació serà justificable com a taxes a la subvenció del PCEE). Aquesta quota es cobrarà per domiciliació bancària i no es passarà el rebut fins que no s’hagi cobrat la subvenció del PCEE.

Per tal domiciliar la quota d’afiliació, cal que accediu a aquest enllaç i complimenteu el formulari abans del 10 de juny.

Una vegada empleneu aquest formulari us enviarem un mail amb les dades (usuari i contrasenya) per accedir als formularis online.

Per finalitzar, us recordem que només es podran donar els serveis anteriorment esmentats a les entitats al corrent de pagament de la quota.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.