Visions: la diversitat cultural als Punts Òmnia

El Punt Òmnia La Balconada, el Punt Òmnia el Xup, el Punt Òmnia les Escodines i el Punt Òmnia La Font dels Capellans han creat un bloc de la Xarxa Òmnia, http://blog.xarxa-omnia.org/puntsmniamanresa/, per explicar, a partir d’ara, totes les activitats que realitzen conjuntament a nivell de ciutat.

Aprofitant aquest nou espai a la xarxa i amb motiu del dia de la Diversitat cultural (21 de maig), els quatre Punts Òmnia manresans han organitzat l’activitat anomenada “Visions: la diversitat cultural als Punts Òmnia de Manresa”.

La finalitat d’aquesta activitat és visualitzar a través del bloc conjunt, la diversitat de cultures i persones que passen pels Punts Òmnia de la ciutat. Recordant així, que els Punts Òmnia són espais oberts a tots els públics i on cadascú pot aprofitar per apropar-se a les noves tecnologies de forma lliure i gratuïta, ja sigui a través de les formacions que s’imparteixen, de les activitats que s’organitzen o de les motivacions de cadascú.

Per saber més sobre els Punts Òmnia accediu a www.xarxa-omnia.org.

Hola, món!

Benvinguts/des a XarxaNet. Aquest és un primer article generat automàticament. Podreu editar o esborrar aquest article des de la vostra Intranet.
Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor