Home » Acció social

Acció social

La nostra orientació principal és donar suport a persones sense llar o en risc de perdre la seva llar (en especial famílies, gent gran i diversitat funcional) a Barcelona.

Tenim un programa de distribució d’aliments un cop per setmana gràcies a donacions. Oferim roba, mantes, ulleres, dutxes, productes per la higiene personal, impermeables i altres elements pràctics que necessiten les persones amb menys recursos. Aquest és el punt de contacte per iniciar un procés de recolzament social, orientació legal i sanitària, juntament amb acompanyaments socials, legals i sanitaris entre altres serveis dissenyats per millorar les condicions socials dels nostres beneficiaris.

 

 

Sortim al carrer vàries vegades cada setmana acompanyats de metges, assistents socials i altres professionals que col·laboren amb la nostra organització i ens ajuden dia a dia.

D’altra banda, organitzem tallers (anglès, català, fusteria, informàtica, art i plàstica, reforç escolar, Linux, orientació per elaborar currículums, recerca d’ofertes de feina, etc…) que seran de gran utilitat per aconseguir la reinserció laboral.

Per complementar aquestes activitats també fem tallers de dança, sevillanes, arts marcials, gimnàs, poesia, hort urbà, entre altres amb la finalitat d’estimular cos i ment amb esport i art.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor