MENJADORS

imatge menjador1

PRESENTACIÓ

Les AMPA de les escoles Pau Casals i Pla de Mar volen potenciar el  servei de menjador com un espai educatiu més dins l’horari lectiu dels alumnes.  Els objectius de l’espai del migdia són:

–          Cobrir les necessitats nutritives dels alumnes i l’adquisició d’hàbits alimentaris i d’higiene, en el marc de la convivència del centre educatiu.

–          Oferir una dieta diversa, equilibrada i en quantitat suficient, tenint en compte les particularitats de cada alumne i les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

–          Promoure accions educatives relacionades amb l’adquisició d’hàbits, actituds, comportaments i valors socials, alimentaris, d’higiene i salut, mediambientals i de convivència.

–          Ser un suport en l’educació dels infants en els aspectes d’adquisició d’hàbits.

–          Fomentar que l’espai del migdia esdevingui un temps de descans de la jornada escolar, amb activitats d’oci que siguin d’interès per als infants.

La Ballaruga (Associació Grup d’Entitats El Vendrell Educació i Lleure), neix com associació al municipi del Vendrell l’any 2005, per la necessitat de reagrupament entre totes les AMPA de les escoles i instituts en un moment de fort creixement demogràfic de la població i un alt percentatge d’immigració. Ho fa, per tal de cobrir les demandes específiques de totes les famílies, sense excepció, i posar en comú l’esforç de treball en el camp del lleure educatiu i en les activitats extraescolars, tenint com a objectius principals el respecte per la diversitat, les llibertats individuals, la integració dels nouvinguts i la inclusió social.

Scolarest present a més de 400 centres a tot Catalunya, ofereix serveis de restauració especialment dissenyats per a comensals de centres infantils, primària, secundària, centres universitaris, col·legis majors i residències universitàries, buscant reproduir el concepte del “menjador a casa”. Per a Scolarest, allò més important és alimentar als alumnes amb productes de qualitat i receptes variades. És fonamental, a més, un disseny de menús nutritius i equilibrats d’acord amb l’edat i necessitats del comensal, dissenyats pel nostre departament de qualitat i nutrició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.