Descripció de les activitats

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS:

Activitats noves!

CÀMERA I ACCIÓ

Dirigit a: ESO 

És una activitat orientada a la realització d’un projecte audiovisual, concretament d’un curt, vídeo-clip o documental, en tots els seus àmbits. Des del principi el grup de nois i noies prendran participaran en cadascuna de les fases del projecte:  des de la concepció de la idea, el guió, la planificació, el càsting, la interpretació, la realització i finalment la edició. 

PERIODISTES YOUTUBE

Dirigit a: 5è i 6è de primària, i ESO

És una activitat en col·laboració amb Televisió del Vendrell que proposa als nois i noies un treball periodístic sobre l’actualitat de les activitats infantils i juvenils al nostre municipi. L’activitat es presentarà com un programa televisiu en format “càpsula”, i formarà part de la programació habitual de la televisió local del Vendrell. L’enfocament de la participació a l’activitat és crear un equip de treball que permeti als joves col·laborar en la totalitat del procés creatiu, des de la planificació dels temes, la part tècnica i l’editatge o  les diverses maneres d’enfocar cada un d’aquests programes breus, amb presentacions, entrevistes, etc.

AMICS DEL ANIMALS

Dirigit a:  ESO

És una activitat que proposa educar en el coneixement dels animals de companyia que conviuen amb nosaltres i que formen part de les nostres famílies, aprenent a tenir cura de les seves necessitats tant pel que fa a la salut, l’alimentació o en les qüestions afectives i emocionals. També vol ser un recurs de conscienciació col·laborant amb protectores,  participant en sessions destinades a l’ensinistrament i educació dels nostres gossos, taller de primers auxilis, etc.

BATUCADA

Dirigit a: ESO i BAT

La batucada es un subestil de samba i fa referencia a un estil de percusió brasilera d’influencies africanes, generalment interpretat per un conjunt, conegut como bateria. La batucada es caracteritza per su estil repetitiu i un ritme acelerat. En aquesta activitat aprendrem les característiques i la tècnica per tocar els els instruments d’una batucada, així com coreografies, etc.

—————-

ACOLLIDA MATÍ I ACOLLIDA TARDA

L’acollida és una activitat que permet la conciliació familiar/laboral amb l’horari escolar, ja que permet deixar els infants abans de l’hora d’entrada a l’escola, segons les necessitats de cada família.  L’activitat permet a l’infant autogestionar-se el temps i les relacions personals dins del grup, així com esmorzar, fer els deures o estudiar.  A més els monitors/es proposaran diferents recursos educatius com jocs de taula, escacs, puzles o altres jocs grupals que els proporcionaran unes millors competències per a l’aprenentatge a l’escola.

EDUCACIÓ INFANTIL: FEM ESPLAI

Farem diferents tipus d’activitats (manualitats, cuina, jocs, cançons, esports….) relacionades amb un centre d’interès concret.  A través del dia a dia i de la metodologia emprada s’aconsegueix la transmissió de valors com el companyerisme, la responsabilitat, l’amistat, el respecte, el compartir… així com normes i actituds.   Un dia concret de la setmana, en funció de cada centre, a més farem una sessió concreta Playing English.

 COOKING IN ENGLISH

El material no està inclòs en el preu (2,5 €/mes)

Amb aquests tallers coneixeran els aliments, aprendran diferents tipus de cocció i manipulació, elaboraran receptes senzilles, descobriran les mesures de pes i volum….  sempre amb la llengua vehicular de l’anglès.

EDUCACIÓ EMOCIONAL, MINDFULNESS I COACHING 

En aquestes sessions aprendran a relaxar-se, meditar i controlar la seva ment, conèixer els seus valors, treballar les emocions i aprendre a gestionar-les. Tot en un context de respecte, d’afecte i acompanyament. Es faran sessions de formació amb els pares perquè puguin reforçar a casa els conceptes treballats a l’extraescolar i així, poder reflexionar en el seu autoconeixement.

ÀMBIT ARTS ESCÈNIQUES:

TEATRE

El teatre és una eina educativa que permet expressar emocions, sentiments, idees i pensaments.  Potencia el coneixement del cos i de la veu així com desenvolupa la memòria, la capacitat de observació, la imaginació i l’expressió corporal.  Treballarem els diferents àmbits teatrals des de la interpretació, fins a la creació de guions, etc.

ÀMBIT ARTS PLÀSTIQUES:

ART IN ENGLISH

Activitat en anglès on coneixeran diferents corrents artístiques de l’art contemporani a través dels seus autors a través de tallers com el collage, el cubisme, els volums, etc. Els nens i nenes es summergiran en l’aprenentatge de la llengua anglesa a través dels diferents tallers on aprendran el llenguatge relatiu als colors, formes, volums, preposicions, direccions, etc, així com hàbits, instruccions, emocions. Cada setmana s’emporten a cas l’obra realitzada i una fitxa en anglès del taller.

ÀMBIT LECTIU:

CAMBRIDGE ENGLISH

Actualitzem l’activitat d’anglès adequant-la als continguts de Cambridge per tal de poder assolir els nivells que es demanen i presentar (si les famílies ho desitgen) els nens i nenes a exàmens de Cambridge que farem aquí al Vendrell.

Els exàmens estan dissenyats per avaluar les capacitats en llengua anglesa dels nens entre set i dotze anys, els exàmens Cambridge English: Young Learners (YLE) estan disponibles en tres nivells d’avaluació (Starters, Movers i Flyers) que motiven els nens a aprendre mitjançant el seguiment del seus progressos.

  • Starters és el primer dels tres exàmens Cambridge English: Young Learners (YLE) per a nens d’entre set i dotze anys. Aquesta prova motiva els nens a aprendre anglès des d’una edat precoç i a fomentar una actitud positiva pel que fa als exàmens d’idiomes. Nivell de qualificació: Preliminary.
  • Movers és el segon dels tres exàmens Cambridge English: Young Learners (YLE) per a nens d’entre set i dotze anys. Aquesta prova motiva els nens a comunicar-se en situacions reals en anglès i a crear una actitud positiva pel que fa als exàmens d’idiomes. Nivell de qualificació: Beginner = A1 en el Marc Comú Europeu.
  • Flyers és el més important dels exàmens Cambridge English: Young Learners (YLE) per a nens d’entre set i dotze anys. Aquest examen demostra que el nen pot entendre un anglès senzill en situacions quotidianes i comunicar-se en un anglès bàsic. Nivell de qualificació: Elementary = A2 en el Marc Comú Europeu.
  • Playing in English (no oficial) de P3 a P5. Els jocs, les cançons o els contes són algunes de les eines educatives que utilitzarem per treballar l’anglès amb els infants. L’anglès com a llengua vehicular durant tota l’activitat ajudarà els nens i nenes a reconèixer vocabulari bàsic del seu entorn més habitual, així com d’hàbits, accions, emocions, instruccions, conceptes, comunicació…   Serà el primer pas per preparar els infants per entrar al nivell d’Starters a 1r de primària.

Alguns dels infants hauran de passar una prova prèvia per saber el nivell que tenen i poder-los dirigir al grup més adequat. Els grups d’infantil seran de 12 nens i nenes, i els de primària seran reduïts amb grups de 8 nens/es.

El nombre d’hores setmanals està plantejat en funció de l’edat dels infants i del nivell:

  • Infantil: Una sessió/setmana de 60 minuts
  • Starters: Una sessió/setmana de 90 minuts (amb pausa al mig)
  • Movers: Dues sessions/setmana de 60 minuts cadascuna
  • Flyers: Dues sessions/setmana de 90 minuts cadascuna
  • PET/B1: Dues sessions/setmana de 90 minuts cadascuna

Els nostres professors són joves estudiants o llicenciats amb un alt nivell d’anglès (First o Advance o equivalents) i amb experiència en l’ensenyament de l’anglès.

A més complementem el nostre projecte pedagògic amb conta contes i altres activitats en anglès, així com colònies d’immersió en l’anglès per setmana santa, podent pagar les colònies a terminis  juntament amb les quotes d’anglès cada mes. Demana més informació a l’oficina.

FEM DEURES

L’objectiu d’aquestes sessions a més de fer deures, és reforçar els continguts apresos a classe, així com aprendre i reforçar les tècniques d’estudi.  A la vegada es treballaran tècniques i habilitats per afavorir un millor desenvolupament de les competències individuals, així com la millora de l’assoliment dels aprenentatges a l’escola.

ÀMBIT CIENTÍFIC:

ROBÒTICA

Una característica fonamental dels materials de robòtica educativa és que ajuden a aprendre d’una forma ordenada i seqüencial estructurant el pensament i afavorint un aprenentatge transversal entre les diferents àrees. La metodologia és multimodal i es basa en el treball cooperatiu, l’alumne és el principal protagonista del procés d’ensenyament-aprenentatge construint els seus propis coneixements a partir de la resolució oberta de problemes. LEGO WeDo és la millor eina per als nens i nenes de cicle inicial i mitjà de Primària que desitgen construir models de LEGO amb senzills sensors i motors connectats a l’ordinador.

MÚSICA

Llenguatge musical, trompeta, trombó i percussió. No cal tenir els instruments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.