Professionals col·laboradors

Cristina Bel Sánchez. Graduada en Logopèdia per la Fundació Universitària del Bages de Manresa, concertada de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’any 2013. Properament realitzarà un màster en Logopèdia Infantil dirigit per l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


Té experiència en l’àmbit de l’educació especial i logopèdia en consulta, a més d’haver col·laborat amb el departament logopèdic del Institut Guttmann. Forma part del grup de monitors a càrrec de nens amb síndrome de Down com a voluntària.

Aquest nou curs comença a col·laborar amb nosaltres, encarregant-se del departament de logopèdia, donant atenció a les famílies i als infants, intervenint en els casos que ho requereixin i fer-ne el seguiment

 

Alba Jurado López. Graduada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, l’any 2013. Actualment està realitzant el grau de Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya.

Té experiència en l’àmbit de l’educació, realitzant monitoratge en un centre comunitari, formava part del grup de monitors a càrrec dels nens de primària amb problemàtica social. A més ha realitzat un programa d’ aprenentatge i servei en un centre de salut mental, basat en la inclusió social de les persones amb problemàtiques mentals. Per últim, també ha dissenyat i creat materials de formació per la fundació Ajuda i Esperança.

Aquest és el segon curs que col·labora amb nosaltres, com a professora de reforç amb els nens/es de primària i secundària.

 

Laura Cerón Martínez. Estudiant d’integració social a l’escola Sagrat Cor de Sarrià. L’any que ve iniciarà educació social.

Té experiència en l’àmbit de l’educació especial a l’escola Arquitecte Gaudí de Sant Feliu de Llobregat i en l’àmbit risc d’exclusió social al centre obert Moisés de Santa Coloma de Gramanet.

Aquest curs comença a col·laborar amb nosaltres com a educadora de l’aula de suport escolar del Papiol, portant grups de l’etapa de primària.

 

Natalia Marín Martínez. Técnica en Educació Infantil des de l’any 2009.

Actualment cursa quart d’Educació Social a la Universitat de Barcelona. Disposa del Títol de Monitora del temps lliure, i d’altres cursos de sensibilització de la violència de gènere ofert pel Ministeri de Sanitat.

Ha treballat durant els darrers anys com Monitora al casal d’estiu “Centro Amigos” de Sant Vicenç dels Horts, també donant classes de repàs a joves de primer d’ESO de l’ Institut Salesians del mateix poble. En l’actualitat treballa a un centre residencial per a infants de cero a vuit anys.

Durant aquest curs 2013-14 ha començat a col·laborar amb l’entitat com a educadora de l’aula de suport escolar al Col·legi Immaculada de Sant Vicenç dels Horts portant el grup de cicle superior.


Guillem Mora. Estudiant d’Educació Primària a la Universitat de Barcelona de Formació del Professorat.

Ha ofert suport escolar a nois i noies de 6-16 anys durant aquests últims 3 anys, de forma particular i altres entitats de Sant Vicenç dels Horts. Actualment és voluntari com a monitor a una entitat local de lleure, el cau, que cerca una educació integral de nois i noies a través de l’escoltisme i el guiatge.

Durant aquest curs 2013-14 ha començat a col·laborar amb l’entitat com a educadora de l’aula de suport escolar al Col·legi Immaculada de Sant Vicenç dels Horts portant el grup de cicle superior.


Neus Sánchez Cruz. Diplomada en Logopèdia i Diplomada en Magisteri d’Educació Especial per la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport – Blanquerna de la Universitat Ramón Llull de Barcelona, a l’any 2010.

Té experiència en l’àmbit de l’educació, com a logopeda treballant en casos de retard i trastorn del llenguatge, reeducacions de parla, i també amb infants i adolescents amb pèrdua auditiva. Tanmateix a col·laborat com a monitora amb nens amb pluridiscapacitat. Actualment exerceix com a logopeda amb infants amb diferents problemàtiques.

Ha realitzat diferents cursos a través de PRISMA Formació psicopedagògica: Programació Neurolingüística en entorns educatius(PNL), El Programari Lliure en la intervenció de les dificultats d’aprenentatge.

Aquest curs comença a col·laborar amb nosaltres, en l’àmbit de la logopèdia i el suport escolar al municipi d’Olesa de Bonesvalls.

Sin títuloMarta Villaverde Lledós. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, màster de pràctica clínica al 2009 i màster de clínica infanto-juvenil al 2010.

Des de 2009 treballa com a psicòloga especialitzada en l’àmbit infantil i juvenil en diversos centres privats realitzant avaluacions, teràpia i tractament pedagògic. Durant aquests anys realitza cursos i supervisió de casos de manera constant. Paral·lelament ha estat coordinadora i monitora d’un esplai amb nens amb TEA i TDAH.

Anteriorment, les seves feines han estat vinculades al món de la infància a nivell educatiu realitzant reeducacions psicopedagògiques, reforç escolars, així com coordinant l’estona de menjador.

Enguany ha començat a col·laborar amb nosaltres realitzant avaluacions infantils i reeducacions, així com seguiment de menors i les seves famílies.

Comparteix-nos
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.