L’equip

L’equip de treball d’Impliquem-nos està format per:

 

Nira Montelongo Guardia titualada en Treball social al 2011 a la Universidad Nacional de Educación a Distancia i Magisteri d’Educació Especial ala Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2007. En el darrer any s’ha estat especialitzant, formativament parlant, en la inserció laboral, la gestió d’entitats i l’elaboració de projectes.

Ha treballat com a Tècnica de Voluntariat Sociosanitari a Fundació Autònoma Solidària durant dos anys i des del 2011 treballa a la Fundació IRES, havent estat treballadora social del Servei de Gestió de la Renda Mínima d’Inserció, del Pis d’Inclusió social per dones i del Casal en Familia. Actualment està portant el Programa Aferra’t subvencionat per la Marató de la Pobresa del passat 2012. Tenint experiència, també. com a educadora, monitora i professora.

 


Emma Cebador Llicenciada en Psicologia al 2008 per la Universitat de Barcelona. Máster en Psicologia Jurídica y Peritatge Psicològic Forense per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2013.

Ha treballat com a Educadora Social i dinamitzadora de projectes socials. Disposa d’experiència també al sector de les drogodependències així com en projectes d’inserció sociolaboral. Ha realitzat reeducacions i reforç escolar a infants i adolescents. Actualment treballa com a Psicòloga a un Punt de Trobada Familiar, servei d’atenció a infància i família en situacions conflictives, a la Creu Roja, així com ho compagina amb la pràctica privada com a Psicòloga Forense.

 

 

Eva Moscoso Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona al 2001. Màster en Psicologia Clínica de la Salut i disposa del CAP (Certificat d’Aptitud Pedagògica).

Actualment treballa a la Fundació Hospital com a Psicòloga Clínica fent psicoteràpia a nens i a adults i portant com a terapeuta un grup d’autoajuda. Ha treballat com a Orientadora Laboral a diverses entitats i organismes públics en els últims dos anys. També com a mestra d’educació infantil, primària i especial a escoles publiques de primària així com a llars d’infants com a tècnica infantil i psicòloga. Ha realitzat dintre de l’àmbit privat reeducacions i tractament psicològics a nens i adolescents així com també reforç escolar.

 

Un equip que presenta una clara motivació per l’àmbit social, educatiu psicològic i familiar, amb experiència en tirar endavant projectes que pretenen canviar i transformar la realitat treballant conjuntament amb les persones interessades, fomentant la identificació col•lectiva i reforçant vincles de cooperació i aprenentatge.

Comparteix-nos
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.