L’octubre, el mes de les activitats gratuïtes per totes les edats!

accions grauites octubre 14 (1)

 

Aquest mes d’octubre volem oferir-vos un conjunt d’activitats que esperem que siguin del vostre interès!!!! Activitats que us permetran conèixer de més a prop qui som, com treballem i tot allò que et podem oferir. Podeu participar en:

 

1. Meditació per adults, per dur una vida menys atabalada.

En el nostre món occidental no hi ha temps pel descans, per poder aturar-nos i pensar, gaudir del moment. Sempre anem corrents, així passa la vida i no ens hem adonat de res…

La meditació no només consisteix en seure i concentrar-se en la respiració durant una estona. Meditar significa també ser conscient del que està passant en cada moment, en el que estem vivint en aquest moment però també ser conscient de la nostra ment. Ensenyar a la nostra ment a estar aquí i ara és una habilitat per tant es pot practicar i aprendre.

Vols saber més sobre aquesta actitud de vida que segur que ja practiques en molts moments?

Quan? DIJOUS 9 D’OCTUBRE a les 20.00H

On? Al local d’Impliquem-nos. c/ Migdia 7, baixos. El Papiol

 

Vols fer-li un gran regal al teu fill/a? Ensenya-li a gestionar les seves emocions. Ensenya-li a concentrar-se en altres aspectes de si mateix que el facin sentir-se bé amb ella o ella.

 

2. Meditació per infants. Meditació per millorar la concentració i la intel·ligència emocional

images (9)A molts centres educatius d’altres països comencen a introduir el Ioga i la meditació a dintre dels programes escolars. ¿Per què? Perquè la meditació s’està comprovant científicament que és una eina molt potent per millorar la concentració i l’equilibri emocional en una cultura, la nostra, que cada cop està sent més bombardejada per milions d’inputs sensorials: consoles, ordinadors, mòvils… Amb tanta dispersió aquí no hi ha qui es concentri!!!

La capacitat de concentrar-se és una habilitat que s’apren. Fent meditació no només aprenem a concentrar-nos sinó també a coneixen’s molts més, a connectar i gestionar les nostres emocions, a millorar la connexió amb el nostre cos que és on van a parar les emocions, resoltes i no resoltes.

Tot el que els teus fills aprenguin ho utilitzaran per tota la seva vida.

Quan? DIJOUS 9 D’OCTUBRE de 18:30 a 19:30

On? Al local d’Impliquem-nos. c/ Migdia 7, baixos. El Papiol

 

3. L’escriptura com una eina terapéutica

L’ésser humà des de temps immemorables ha utilitzat la escriptura per comunicar als demés, per a deixar constància de molts fets històrics per les civilitzacions del futur, però també molts escriptors l’han utilitzar per gestionar certes emocions. Com per exemple, Kafka.

Moltes vegades oblidem que a dintre nostre també hi ha un petit historiador/a de la nostra pròpia vida. Fer balanç sobre aquesta en determinats moments ens ajuda a tancar antigues ferides i a continuar creixent com a persona. Aquest fet, el de crèixer, no finalitza mai a la nostra vida i és bó que sigui així.

No cal tenir un gran do en la paraula ni en l’expressió escrita, només cal gaudir comunicant als demés i a mi mateix/a allò que necessito analitzar. Qui sap, potser en surt algun llibre interessant!

images (7)

Quan? DIJOUS 16 D’OCTUBRE a les 19h

On? Al local d’Impliquem-nos. c/ Migdia 7, baixos. El Papiol

INSCRIU-TE A TOTES LES QUE VULGUIS!!! NECESSITEM QUE ENS ENVIÏS UN EMAIL A:

impliquemnospsico@gmail.com o trucant a 661.156.353 (Eva)

Comparteix-nos
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.