Posem en marxa un Espai familiar 0-3 al El Papiol

foto4Aquesta setmana comencem a la llar d’infants municipaldel Papiol, El cucut, una nova activitat: un ESPAI FAMILIAR 0-3. Una activitat emmarcada en l’àrea d’acompanyament familiar de l’entitat.

L’oficina local de la Caixa, el passat mes de gener, va fer una aportació econòmica a l’entitat, que s’ha decidit invertir en l’educació dels més petits del nostre poble.

Es faran dos grups i un total de 5 sessions per cadascun. Serà una acció setmanal, un grup dimarts i l’altre dimecres i en horari de tarda. Comença avui dimarts 6 de maig i finalitza la primera quinzena de juny.

L’objectiu és treballar i potenciar el vincle segur entre pares/mares i fills/es. Serà un espai dedicat exclusivament a les famílies ja que la professional, dues psicòlogues de l’Associació Impliquem-nos, faran d’observadores i conductores de les sessions. Es proposaran activitats que els pares i mares realitzaran conjuntament amb els seus fills i filles. També hi haurà un espai per a compartir els dubtes i neguits que els pares i mares tenen en la relació amb els seus nadons. El projecte també compta amb voluntaris/es que donaran suport a l’activitat.

foto3Tot l’equip de Impliquem-nos hem considerat que ara tocava invertir en la prevenció i per això hem decidit apostar per aquesta franja d’edat. Un adequat equilibri emocional comença des de les més petita infància. A vegades resoldre un petit dubte és un gran canvi en les relacions pares/mares-fills/es.

Agraïm a tot l’equip educatiu de El Cucut la seva implicació i ajuda en el projecte així com a les 15 famílies que s’han interessat per l’activitat. Esperem obtenir bons resultats i que l’impacte serveixi per poder-lo fer cada any. També volem agrair especialment a La Caixa la confiança que ha depositat en la nostra entitat.

TREBALLEM PER LA GENT, PER LES FAMÍLIES I PER LA IGUALTAT D’OPOTUNITATS.

Comparteix-nos
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • LinkedIn
  • PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.