Excursió al Canal Olímpic

activitat per als alumnes de 1r de batxillerat

28 desembre 2011
by grupb3
1 Comment

Hola, benvinguts!

Hola, benvinguts ala pàgina web oficial de la les jornades esportives entre l’INS MIRAMAR (Viladecans)  i l’IES JOAN COROMIDES (Barcelona). A traves d’aquest bloc informatiu volem anar donant la informació necessària tant als participants de les jornades , parescoma , AMPES, alumnes, professors… A traves de la barra superior podem veure els diferents apartats que et podran ser d’ajuda:

  • Inici- Benvinguda– Es aquesta mateixa pàgina que serveix de guia i a més a més hi anirem posant videos i petites informacions complementàries sobre les activitats que es faran.
  • Objectius del projecte
  • Qui som? – Informació de les organitzacions participants- AMPES, associacions esportives escolars, consells escolars, associacions d’estudiants…
  • + Informació- Documents oficials, horaris de les jornades, mètode de transport, patrocinadors,  voluntaris, fotos…

25 gener 2012
by yaizapons
Comments Off on Avís!- Horaris

Avís!- Horaris

Esteu atents a la pàgian d’inici ja que en les pròximes setmanes publicarem els horaris de cada activitat i la llista  dels equips mixtos, es a dir compost per gent dels dos insituts en iguals parts.  Els voluntaris i dinamitzadors s’assignaran més endevant quan s’acabin la  inscripció dels voluntaris. Fins aviat.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor