Activitat multiesportiva

 

Benvolguts nois i noies, us comuniquem que d’aquí uns mesos tindrà lloc la setmana multi esportiva on podrà participar tothom. L’activitat s’iniciarà el dia 7 de maig i acabarem??

Per elecció popular els esports que es duran a terme seran els següents:

Fútbol: On hi haurà categoria femenina i categoria masculina.

Bàsquet: On també hi haurà categoria femenina i masculina.

Hoquei: Hi haurà categoria femenina i masculina.

Ping-pong: Els enfrontament seran mixtes.

Voleï: Els equips hauran de ser mixtes amb un mínim d’una noia o noi per equip.

Handbol: Els equips hauran de ser mixtes amb un mínim d’una noia/noi per equip.

· El mode de joc serà una lliga, on tothom jugarà amb tothom i finalment l’equip que hagi tret més punts de cada modalitat de joc serà l’equip guanyador. Cada alumne podrà inscriure’s a dos dels esports nomenats prèviament.

L’inici de les inscripcions serà el dia 19 de març, en aquest mateix moment també podreu donar el nom del vostre equip i els membres que el formen, si ja ho teníeu pensat. Tot i així, fins al dia 23 d’abril no finalitzarà el termini per inscriure el vostre equip. Els equips han de ser de 5 persones.

El preu d’inscripció per alumne serà 2€, on podrà elegir dos de les modalitats esportives proposades i el premi s’atribuirà a l’equip guanyador de cada modalitat. És a dir, hi haurà premi per les categories femenines de bàsquet, futbol i hoquei. Per les categories masculines de bàsquet futbol i hoquei. Premi als guanyadors en voleï, Handbol i ping-pong. A més tothom que hi participi rebrà un premi com a participant i esportista.

Aquells que estigueu interessats a fer l’activitat, podreu fer les inscripcions al gimnàs, parlant directament amb Imma o amb algú dels dinamitzadors implicats.

A més podreu fer qualsevol pregunta i consultar la classificació dels partits al nostre bloc.


Publicat dins de General | 1 comentari