Què fem

Amb la campanya “Menja’t la crisi” volem ajudar famílies que tenen dificultats econòmiques per poder cobrir necessitats bàsiques de menjar, sobre tot amb aquells aliments que complementen els que poden rebre del Banc de Queviures.

Facilitem a les famílies un xec setmanal que poden bescanviar als supermercats JR, que estan col·laborant des del primer moment amb l’associació. Així, els beneficiaris tenen una llista tancada de productes (verdura, fruita, pa, iogurts, peix congelat, sopa, formatge, embotit, cereals, sucs, ous o croquetes, entre d’altres, a més de paper higiènic o detergent per a la roba), i en funció del preu compren cada setmana el que necessiten. D’aquesta manera Garraf Petit no hem d’emmagatzemar els aliments ni els diners dels ajuts.

També és una forma de dignificar l’ajuda, ja que són les mateixes famílies qui s’adrecen al supermercat a “comprar” com qualsevol altre família i a més, la compra es queda a botigues de la zona. El benefici és local.

Actualment tenim llista d’espera, i quan una família aconsegueix millorar la seva situació econòmica (per exemple per la incorporació al món laboral o la gestió d’una prestació), aquesta es dóna de baixa i es dóna d’alta una altra família que ho necessiti.

Comparteix i segueix-nos:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Meneame
  • email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor