Concurs de decoració a les UEC de la Fundació MAIN

Aquest 2014, com que en alguns casos estrenàvem nous locals, hem començat fent-los una mica nostres i per això vam proposar a les UEC que participessin en un concurs de decoració dels espais per la Castanyada, tot i que també estava la opció de fer-ho de Halloween.

La participació va ser molt alta, en tant que finalment, fins a 70 nois i noies han participat d’aquest concurs. Tots els joves, juntament amb els equips educatius, van aconseguir uns nivells de motivació i de desenvolupament de les pròpies capacitats manuals que finalment van donar uns grans resultats. El jurat que va visitar els espais de totes les UEC que hi participaven va trobar-se amb què a més de la decoració elaborada per tots ells i elles, també van poder degustar panellets i viure moments de por amb algunes de les performance que tenien preparades.

Una enhorabona a nois, noies, educadors i educadores que ho han fet possible.
Podeu veure algunes imatges dels resultats.


Ara ja podem començar a pensar en la decoració del Nadal!

Segueix-nos i comparteix:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print
  • email

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor