Nou repte engegat!

El futbol, una oportunitat per ser.

 

Aquest és el títol del nou repte que hem engegat des de la Fundació MAIN i que es basa en possibilitar la restauració i l’acondicionament d’un espai esportiu pel desenvolupament de l’esport en condicions òptimes. La pràctica de l’esport és una tasca a desenvolupar dins el projecte d’atenció a nens i nenes del carrer a la ciutat de Maputo, degut a l’impacte que suposa amb els nois i noies que hi intervenen.

Aquest repte compta amb la col·laboració inicial de dos esportistes que destinaran el seu esforç per donar a conèixer i demanar el recolzament per aquest projecte.

El Futbol, Una Oportunitat Per Ser. – migranodearenaLa finalitat fundacional és promoure iniciatives i projectes adreçats a la formació i promoció d’adolescents i joves i le seves families. Projectes: UEC Unitat d’Escolarització Compartida MAPA Mòdul d’Atenció Psicoeducatiu per Adolescents Gira Gavinet d’intervenció reeducatuiva per adolescents i les seves familia Ponts, Serveis d’atenció familiar.

Embedly Powered

Podeu tenir més informació…

Segueix-nos i comparteix:
  • Twitter
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Print
  • email

Comments are closed.

Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor