Dans Capacitats, més enllà de la dansa

Avui, iniciem el Verkami! Ajudeu-nos a aconseguir el somni!

Ballalavida!

de DansCapacitats

DansCapacitats és un grup de dansa inclusiva que pretén emocionar al públic a través del seu espectacle “Ballalavida!”. Aquest grup vol anar més enllà i trencar amb els estereotips i prejudicis que envolten la discapacitat, demostrant que sobre l’escenari no hi ha barreres. No us deixarà indiferent!

Aquest espectacle es presentarà el dia 20 de juliol a les 7 de la tarda, a l’Auditori de Banyoles. Podeu veure una petita presentació del projecte a http://vimeo.com/68113333

Si voleu col·laborar amb aquest projecte, podeu fer-ho a través de VERKAMI a http://www.verkami.com/projects/2612 (al web veureu que a través de col·laboracions econòmiques podeu aconseguir entrades per a l’espectacle, el DVD i altres recompenses). També us agrairíem que féssiu la màxima difusió d’aquest projecte, per tal d’aconseguir més col·laboracions i fer-lo realitat. US NECESSITEM!

Moltes gràcies per endavant!

FUNDACIÓ ESTANY

www.fundacioestany.cat

T. 972 57 66 30

 

Posted in General | Tagged , , | Leave a comment

Hola, món!

Benvinguts/des a XarxaNet. Aquest és un primer article generat automàticament. Podreu editar o esborrar aquest article des de la vostra Intranet.

Posted in General | 1 Comment