Salta al contingut


Missatge presidenta

Maite Vivancos, presidenta

Maite Vivancos, presidenta

Amb aquesta pàgina web encetem una nova etapa d’aquesta Federació. Volem donar-nos a conèixer, volem i necessitem unir esforços perquè les nostres malalties es reconeguin com allò que són. Volem contribuir en la investigació i, per tant, en la millora de la qualitat de vida de les persones afectades, volem tenir veu i prou força davant les administracions. Volem col·laborar amb qualsevol altra organització en aquells objectius que ens siguin comuns.

Volem ser una plataforma de difusió i oferir les informacions de primera mà dels professionals que es dediquen a la investigació i de les novetats jurídiques i laborals que aportin solucions per a la gent marginada que pateix aquestes malalties… així com una eina de suport a les associacions perquè per poder actuar, cal saber, cal estar informat.

És cap aquí on creiem que cal anar i on es dirigeixen els nostres esforços, és una feina molt feixuga la que tenim per davant, però amb l’ajuda de tots segur que som capaços de sortir-nos-en, al menys de ganes no ens en falten.

Maite Vivancos

 Forma part de:
És un projecte de:
xarxanet.org - Entitats i voluntaris per un món millor